Oso polar

Xénero:Ursus

Especie: maritimus

 

O oso polar ou tamén coñecido como oso branco pertence ás especies de mamíferos carnívoros máis grandes do mundo. Vive no hemisferio norte da terra e é considerado un gran superdepredador. Poden vivir máximo 30 anos.
Descrición do oso polar
Estes mamíferos poden medir até 2.4-3 metros no caso dos machos cun peso de 350-700 quilos e 1.8-2.4 metros cun peso até de 150-250 quilos en femias.

 

Esta entrada foi publicada en 1º ESO e etiquetada . Garda o enlace permanente.

Deixa unha resposta